Ungdomar

Unga

Advent är här, och med rådande restiktioner i Raseborg är vi tvungna att stänga ner det mesta av vår verksamhet. Men det betyder inte att vi inte finns till för er om ni behöver oss. Vi finns här i andra ändan av telefoner och skärmar eller villiga att ta en promenad.
Känns det jobbigt just nu, tveka inte med att kontakta nån av oss i ungdomsteamet, som består av Fanny, Stina och Biggi, är på jobb. Hör av dig - vi finns till för dig!

På Facebook har vi en grupp Ung i K-P där vi nu i advent har en Adventskalender med hälsningar från församlingens ungdomar som finns på olika håll i vårt land. Häng med och ta del av hälsningarna! Om du inte än är medlem i gruppen, sök upp den så välkomnar vi dig! Du hittar länken här på ungdomssidan lite längre ner, Adventskalender.

Målen för ungdomsverksamheten är att ungdomarna skall hitta en plats i församlingen och uppleva att det är en plats där de kan vara sig själva och ha möjlighet att växa vidare i sin tro. Vi vill att ungdomarna skall känna att de är välkomna i församlingen och en del av den.