Grupper och samlingar

På grund av corona-restriktioner håller grupperna paus tillsvidare.

Nya restriktioner kan orsaka förändringar.

Följ med informationen på hemsidan.

Bibelgruppen

Bibelgruppen träffas i kyrkstugan i Svartå (Hållsnäsvägen 82) varannan måndag (udda veckor) kl. 14-15.30. Vi läser bibeln, samtalar och dricker kaffe. Kontaktperson: Marjo Kurvinen.

Missionsklubben

Missionsklubben träffas i Pojo församlingshem första och tredje tisdagen i månaden kl. 14-16. Trevlig samvaro i missionens tecken. Kontaktperson: Åsa Häggblom.

Karlakaffe

Karlakaffe-gruppen träffas i Pojo församlingshem andra och fjärde onsdagen i månaden kl. 14-15.30. Samvaro kring kaffekoppen. Kontaktperson: Pentti Raunio.

Diakonisyföreningen

Diakonisyföreningen träffas i Pojo församlingshem andra och fjärde onsdagen i månaden kl. 14-16. Samvaro i diakonins tecken. Kontaktperson: Åsa Häggblom.

Onsdagsträffen

Onsdagsträffen samlas i Villa Anemone (Köpmansgatan 27, Karis) i regel fjärde onsdagen i månaden kl. 13-14.30. Gemenskapsstund med program, servering, musik, andakt och lotteri.

Pensionärssamling

Pensionärssamlingen träffas i Pojo församlingshem första onsdagen i månaden kl. 14-16. Gemenskapsstund med program, servering och lotteri.

Böneligan

Böneligan är en bönegrupp för alla. Vi samlas söndagar kl. 19-20. Under våren 2021 genomför vi böneligan som bönevandringar. Vi träffas kl.19 vid Lilla Prästgården, promenerar tillsammans under tystnad eller samtal. Avslutar med en kort bön.
Ingen bön är för liten eller för stor, kom med i ligan! Du kan också skicka förbönsämnen till böneligan. Kontaktperson: Birgitta Udd.

Minnescafé

Minnescaféet träffas i Postilla (Pojovägen 8, Pojo) en torsdag i månaden kl. 13-14.30. Samvaro kring minnesfrågor. Sker i samarbete med finska församlingen, Nylands Minneslots och Stöd för de äldre i Karis och Pojo rf.

Gudstjänstgrupper

Många av församlingens gudstjänster planeras av gudstjänstgrupper som består av församlingsbor och anställda. Om du vill delta i en planeringsgrupp är du välkommen med! Det finns elva grupper i församlingen. Varje grupp planerar 1-2 gudstjänster per termin. Grupperna samlas en timme på onsdag kväll samma vecka som gudstjänsten är (Karis) eller enligt överenskommelse (Pojo) för gemensam planering. Kontaktperson: Yvonne Terlinden

Öppen bokcirkel

Tycker du om att läsa böcker? Lär du dig mer om livet när du läser? Vill du dela med andra vad du läser och funderar? Tre torsdagar bjuder vi in till möten och samtal kring böcker som väckt tankar om att vara människa i naturen i vår tid när klimatförändringarna för med sig oroväckande konsekvenser. Samtidigt kan vi fortfarande njuta av och leva nära levande och välmående natur. Kom med och dela med dig av dina läsupplevelser och lyssna på andras! Vi samlas på Stora Prästgården tre torsdagar kl 18-20 (2, 16 och 30 september).
Samtalen leds av Yvonne Terlinden och Lotta Westerlund. Info och anmälan: Yvonne Terlinden