Grupper och samlingar

Bibelgruppen

Bibelgruppen träffas i kyrkstugan i Svartå (Hållsnäsvägen 82) varannan måndag (udda veckor) kl. 14-15.30. Vi läser bibeln, samtalar och dricker kaffe. Kontaktperson: Marjo Kurvinen.

Missionsklubben

Missionsklubben träffas i Pojo församlingshem första och tredje tisdagen i månaden kl. 14-16. Trevlig samvaro i missionens tecken. Kontaktperson: Åsa Häggblom.

Karlakaffe

Karlakaffe-gruppen träffas i Pojo församlingshem andra och fjärde onsdagen i månaden kl. 14-15.30. Samvaro kring kaffekoppen. Kontaktperson: Pentti Raunio.

Diakonisyföreningen

Diakonisyföreningen träffas i Pojo församlingshem andra och fjärde onsdagen i månaden kl. 14-16. Samvaro i diakonins tecken. Kontaktperson: Åsa Häggblom.

Onsdagsträffen

Onsdagsträffen samlas i Villa Anemone (Köpmansgatan 27, Karis) i regel fjärde onsdagen i månaden kl. 13-14.30. Gemenskapsstund med program, servering, musik, andakt och lotteri.

Pensionärssamling

Pensionärssamlingen träffas i Pojo församlingshem första onsdagen i månaden kl. 14-16. Gemenskapsstund med program, servering och lotteri.

Böneligan

Böneligan är en bönegrupp för alla. Vi samlas söndagar kl. 19-20 i Lilla Prästgården i Karis. Vi ber i all enkelhet för det som är aktuellt för var och en av oss, för vår församling och för vår stad.
Ingen bön är för liten eller för stor, kom med i ligan! Du kan också skicka förbönsämnen till böneligan. Kontaktperson: Birgitta Udd.

Minnescafé

Minnescaféet träffas i Postilla (Pojovägen 8, Pojo) en torsdag i månaden kl. 13-14.30. Samvaro kring minnesfrågor. Sker i samarbete med finska församlingen, Nylands Minneslots och Stöd för de äldre i Karis och Pojo rf.

Gudstjänstgrupper

Många av församlingens gudstjänster planeras av gudstjänstgrupper som består av församlingsbor och anställda. Om du vill delta i en planeringsgrupp är du välkommen med! Det finns elva grupper i församlingen. Varje grupp planerar 1-2 gudstjänster per termin. Grupperna samlas en timme på onsdag kväll samma vecka som gudstjänsten är (Karis) eller enligt överenskommelse (Pojo) för gemensam planering. Kontaktperson: Yvonne Terlinden