Familjecafé

Familjecafé hålls torsdagar kl. 9.30-11.30 i Lilla prästgården, adress: Ekenäsvägen 2-6, Karis. Hit är de yngsta barnen välkomna tillsammans med någon vuxen och träffa övriga barn och vuxna samt dela vardagen och byta tankar och funderingar. Saft och kaffe samt ett litet mellanmål serveras för 1 €/familj. Vi avslutar med en liten sångstund och andakt. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma och titta in.

Obs! På grund av de rådande restriktionerna är det tyvärr inte möjligt att hålla familjecaféet under februari månad 2021. Vi följer med utvecklingen och håller er uppdaterade! Om ni känner att ni vill prata med någon kan ni gärna kontakta mig per telefon Martina Lundström 044-755 3626.

Nu har vi vinter! Det är snö och det är skoj att vara ute: skrinna, skida, bygga snöslott och åka pulka. Härligt att vara ute och röra på sig. Sen när man kommer in kanske det kan vara roligt att baka tillsammans. Varför inte baka fastlagsbullar? Fastlagstisdagen har redan varit men visst kan man baka lite bullar ändå.

Pyssel med papper

Tvåspråkigt familjecafé

Ett tvåspråkigt familjecafé hålls i Pojo församlingshem, nedre våningen, tisdagar kl 9-12.

Cafeét fungerar som Drop-in, välkommen med! Här finns möjligheter för de yngre barnen att komma med en vuxen och träffa andra familjer. Bra utrymmen för barnen att leka i, pysselmöjligheter och ett lätt mellanmål mot en frivillig avgift. Vid församlingshemmet finns också en lekpark där man gärna får vistas både under familjecaféets tid och andra tider.

För tillfället ger rådande restriktioner inte oss möjllighet att hålla familjecaféet öppet. Men så fort det ändrar meddelar vi och ser mycket framemot att träffas igen.

Önskar ni prata med någon så hör gärna av er. Mina, Biggi, uppgifter är: telefon 040 5687580. Ni hittar också de övriga  församlingens anställda här på hemsidan under kontakter.

Kontaktperson är ungdomsarbetsledare Biggi/Birgitta Udd.