Familjecafé

Familjecafé hålls torsdagar kl. 9.30-11.30 i Lilla prästgården, adress: Ekenäsvägen 2-6, Karis. Hit är de yngsta barnen välkomna tillsammans med någon vuxen och träffa övriga barn och vuxna samt dela vardagen och byta tankar och funderingar. Saft och kaffe samt ett litet mellanmål serveras för 1 €/familj. Vi avslutar med en liten sångstund. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma och titta in. Vi följer de rådande säkerhetsdirektiven!

Obs! Familjecaféet har höstlovspaus 21.10 men önskar er välkomna igen 28 oktober!

Tvåspråkigt familjecafé

Ett tvåspråkigt familjecafé hålls i Pojo församlingshem vid Orkdlasvägen 6, nedre våningen, tisdagar kl 9-12.

Cafeét fungerar som Drop-in, välkommen med! Här finns möjligheter för de yngre barnen att komma med en vuxen och träffa andra familjer. Bra utrymmen för barnen att leka i och pysselmöjligheter. Vid församlingshemmet finns också en lekpark där man gärna får vistas både under familjecaféets tid och andra tider. Kaffe och te bjuder vi på. Vi följer de rådande restriktioner.

Önskar ni prata med någon så hör gärna av er. Ni hittar också de övriga  församlingens anställda här på hemsidan under kontakter.

Väkommen du som varit här tidigare och du som är nyfiken på församlingens familjearbete.

Ett barn som sitter i en sandlåda
Lekpark