Familjecafé

Familjecafé hålls torsdagar kl. 9.30-11.30 i Lilla prästgården, adress: Ekenäsvägen 2-6, Karis. Hit är de yngsta barnen välkomna tillsammans med någon vuxen och träffa övriga barn och vuxna samt dela vardagen och byta tankar och funderingar. Saft och kaffe samt ett litet mellanmål serveras för 1 €/familj. Vi avslutar med en liten sångstund och andakt. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma och titta in.

Om läget tillåter så startar vårterminen 14.1.2021.

Änglar i fönster - i våras kunde man hitta nallar i många människors fönster i hemmen. Det var ett fint sätt att uppmuntra varandra i den konstiga tid som vi hade då. Nu lever vi ännu i lite konstiga tider och vi kan behöva skicka glada hälsningar till varandra. En änglakampanj har kommit igång och vi i församlingen vill gärna vara med. Vill du också? Sätt en ängel i ett fönster hemma hos dig, så kan andra som går förbi bli glada. Vet du kanske var den här änglen som är på bilden finns?

Pyssel med papper

Tvåspråkigt familjecafé

Ett tvåspråkigt familjecafé hålls i Pojo församlingshem, nedre våningen, tisdagar kl 9-12.

Cafeét fungerar som Drop-in, välkommen med! Bra utrymmen för barnen att leka i, pysselmöjligheter och ett lätt mellanmål mot en frivillig avgift.

Under den pågående hösten håller vi verksamheten inom den ramen så att 12 vuxna (+ deras barn) får vistas i utrymmena på samma gång. Det finns också goda möjligheter att visats i parken bredvid församlingshemmet - kanske en stund ute och en stund inne.

Närmare information ger ungdomsarbetsledare Birgitta Udd.

Om läget tillåter så startar vi vårterminen den 12.1.2021.