Familjecafé

Familjecafé hålls torsdagar kl. 9.30-11.30 i Lilla prästgården, adress: Ekenäsvägen 2-6, Karis. Hit är de yngsta barnen välkomna tillsammans med någon vuxen och träffa övriga barn och vuxna samt dela vardagen och byta tankar och funderingar. Saft och kaffe samt ett litet mellanmål serveras för 1 €/familj. Vi avslutar med en liten sångstund och andakt. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma och titta in.

Äntligen får vi träffas igen! Torsdagen den 3 juni håller vi till ute på Lilla prästgårdens gård. Följer dock fortsatta säkerhetsdirektiv. Ett litet mellanmål serveras. Hjärtligt välkomna!

Tvåspråkigt familjecafé

Ett tvåspråkigt familjecafé hålls i Pojo församlingshem, nedre våningen, tisdagar kl 9-12.

Cafeét fungerar som Drop-in, välkommen med! Här finns möjligheter för de yngre barnen att komma med en vuxen och träffa andra familjer. Bra utrymmen för barnen att leka i och pysselmöjligheter. Vid församlingshemmet finns också en lekpark där man gärna får vistas både under familjecaféets tid och andra tider. Kaffe och te bjuder vi på.

Önskar ni prata med någon så hör gärna av er. Ni hittar också de övriga  församlingens anställda här på hemsidan under kontakter.

Härligt - vi får träffas igen! Familjecaféet öppnar tisdagen den 1 juni. Vi håller till i lekparken bredvid församlingshemmet. Drop-in mellan 9-12. Väkommen du som varit här tidigare och du som är nyfiken på församlingens familjearbete. Vi följer de direktiv som är rådande.

Ett barn som sitter i en sandlåda
Lekpark

Alla dagar är fadderdagar och man kan minnas sitt fadderbarn 365 dagar i året.

Den 6 juni firas den nationella fadderdagen - en dag då man speciellt kan komma ihåg sitt fadderbarn. Under majmånad tipsar vi på församlingens facebook sida olika saker som man kan göra tillsammans med sitt fadderbarn. Du kan okså läsa mera på https://evl.fi/fadder/fadderdag-varje-dag/fadderdagenÖppna länk i ny flik