Tvåspråkigt familjecafé

Ett tvåspråkigt familjecafé hålls i Pojo församlingshem, nedre våningen, tisdagar kl 9-12.

Cafeét fungerar som Drop-in, välkommen med! Här finns möjligheter för de yngre barnen att komma med en vuxen och träffa andra familjer. Bra utrymmen för barnen att leka i och pysselmöjligheter. Vid församlingshemmet finns också en lekpark där man gärna får vistas både under familjecaféets tid och andra tider. Kaffe och te bjuder vi på.

Önskar ni prata med någon så hör gärna av er. Ni hittar också de övriga  församlingens anställda här på hemsidan under kontakter.

Härligt - vi får träffas igen! Familjecaféet öppnar tisdagen den 1 juni. Vi håller till i lekparken bredvid församlingshemmet. Drop-in mellan 9-12. Väkommen du som varit här tidigare och du som är nyfiken på församlingens familjearbete. Vi följer de direktiv som är rådande.