Till nyhetslistan

Församlingsanställda och frivilliga dansar Jerusalema. Några av dansarna inne i S:ta Maria kyrka, Pojo.

Jerusalema Challenge

6.5.2021 14.33

Jerusalema Challenge - Karis-Pojo svenska församling - YouTube

Vi som dansar är församlingsanställda och frivilliga. Nu utmanar vi grannförsamlingarna Raaseporin suomalainen seurakunta och Ekenäsnejdens svenska församling. Kom också ni med och dansa!

Samtidigt vill vi puffa för Gemensamt Ansvar-insamlingen som i år samlar in pengar för att hjälpa äldre personer med ekonomiska trångmål både i Finland och utomlands. Du kan delta i insamlingen via donationssidan www.gemensamtansvar.fi/karis-pojo eller via MobilePay 59029. Andra donationssätt hittar du under flilken Delta och påverka.

Kyrktjänsts insamlingstillstånd RA/2020/639, på Åland:ÅLR2020/4355. Tack för ditt stöd!