Schack

Café Spelhålan

Vi meddelar när vi kan öppna igen under hösten 2020 Café Spelhålan för ungdomar i Karis församlingshem, ungdomsutrymmen i källaren. Hit kan man komma och träffa kompisar, spela spel eller diskutera. För en liten slant får man köpa te/kakao med tilltugg. Vi avslutar kvällen med en liten andakt.

Unga-vuxna i församlingen

Känner du att du vill vara med och påverka församlingens verksamhet? Eller kanske du känner att du hellre vill spela brädspel och hänga med vänner en torsdagskväll? Är du redan konfirmerad och njuter av att vara på läger? Vi behöver dig!

• Var med i vår resursgrupp
  • Kom med till spelhålan (torsdagar i församlingshemmet källare) Centralgatan 23 klockan 18-20. (Kontakta Stina för mer info)
  • Var med i en gudstjänstgrupp -Bli hjälpledare/ hjälppis

​​​​​​​Tag gärna kontakt Christina "Stina" Råstedt, Ungdomsarbetsledare  044 333 5004, Birgitta “Biggi” Udd Ungdomsarbetsledare 040 568 7580 Fanny Autere Församlingspastor 044 755 3633