Psalmbok och bönekransen

Hjälpledarutbildning

Du som har gått skriftskolan är välkommen att delta i vår hjälpledarverksamhet. Utbildningen som inleds varje höst och räcker ca 8 mån, finns till för dig som vill vara hjälpledare i församlingen och/eller lära dig mera om den kristna tron. Hjälpledarutbildningen ger dig behörighet att vara hjälpledare på församlingens barn-, konfirmand- och familjeläger samt att arbeta som klubbledare under höst- och vårterminer Du kan också delta i utbildningen bara därför att du är nyfiken på vad det är.

Församlingens hjälpledarutbildning är avgiftsfri. När du gått utbildningen får du ett intyg som du kan ha nytta av då du söker jobb eller studieplats. Församlingen behöver dig!

Närmare info om hjälpledarutbildningens start för hösten 2020 fås av våra ungdomsarbetsledare: Christina "Stina" Råstedt, Ungdomsarbetsledare  044 333 5004,  Birgitta “Biggi” Udd Ungdomsarbetsledare 040 568 7580