Själavård

Vid behov av själavård eller samtal är du välkommen att ta kontakt med församlingens präster och diakoner.

Raseborgs kyrkliga samfällighet har en familjerådgivningscentral. Där får du hjälp med frågor kring parförhållandet och familjeproblematiken.

Kyrkanssamtalstjanst

Telefonjouren

Samtalstjänstens telefonjour betjänar på svenska på nummer 01019 0072  varje kväll klockan 20-24 och på finska 01019 0071 varje dag klockan 18-01. Under veckoslutsnätter är finska jouren öppen till klockan 03.

Chattjouren

Samtalstjänstens chattjour är öppen måndag till torsdag  klockan 18-20.Chattjouren erbjuder en låg tröskel att ta kontakt med en medmänniska för att diskutera det som tynger en. Chattjouren fungerar i realtid via webbsidan www.samtalstjanst.fi, där samtalar du konfidentiellt via ett chattfönster och den jourhavande ser inte vem du är.

Följ länken till chat...