För tillfället håller ungdomsarbetet paus i dess vanliga form pga COVID-19. Ungdomsteamet, som består av Fanny, Stina och Biggi, jobbar ändå och kan nås per e-post (föDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller också per telefon. Vi har för tillfället startat upp en Facebook sida för Ung i K-P där vi kan "träffas" under den här annorlunda tiden. Sök upp oss där!

Målen för ungdomsverksamheten är att ungdomarna skall hitta en plats i församlingen och uppleva att det är en plats där de kan vara sig själva och ha möjlighet att växa vidare i sin tro. Vi vill att ungdomarna skall känna att de är välkomna i församlingen och en del av den.

Ungdomskväll

Café Spelhålan
Håller paus i verksamheten våren 2020

Café Spelhålan för ungdomar i Karis församlingshem, ungdomsutrymmen i källaren.
Hit kan man komma och träffa kompisar, spela spel eller diskutera.
För en liten slant får man köpa te/kakao med tilltugg.
Vi avslutar kvällen med en liten andakt.

Ungdomens Kyrkodagar

Ungdomens Kyrkodagar arrangeras av Kyrkans Central för det Svenska Arbetet (KCSA) varje år ett veckoslut i januari. Då samlas ca 200 ungdomar till ”ungdomsriksdag” och funderar på vart Kyrkan av idag är på väg och hur ungdomar vill agera i kyrkan och vad som borde ändras. Är du konfirmerad och under 30 år och intresserad, kolla in UK på http://www.kcsa.fi/uk
Ta chansen och kom med!

Hjälpledarutbildning

Du som har gått skriftskolan är välkommen att delta i vår hjälpledarutbildning. Utbildningen, som inleds varje höst och räcker ca 8 mån, finns till för dig som vill vara hjälpledare i församlingen och/eller lära dig mera om den kristna tron. Hjälpledarutbildningen ger dig behörighet att vara hjälpledare på församlingens barn-, konfirmand- och familjeläger samt att arbeta som klubbledare under höst- och vårterminerna.

Vill du prata

ta kontakt med ungdomsarbetsledarna

eller via Facebook

Du kan också prata anonymt med en vuxen på kyrkans chattplats, måndagar - torsdagar kl 18-20. http://www.evl.fi