Målen för ungdomsverksamheten är att ungdomarna skall hitta en plats i församlingen och uppleva att det är en plats där de kan vara sig själva och ha möjlighet att växa vidare i sin tro. Vi vill att ungdomarna skall känna att de är välkomna i församlingen och en del av den.

Skolbesök

En av ungdomsarbetsledarna finns i högis under onsdagarnas matrast, som en extra vuxen.

Ungdomsarbetsledarna och en präst besöker högis för att hålla morgonandakter i klasserna.

Vill du engagera dig i gudstjänsten med praktiska uppgifter?
Ta kontakt med Biggi.

Ungdomskväll

Torsdagar kl:18-20 under skolterminerna. Vårterminen startar 7 september.
Café Spelhålan för ungdomar i Karis församlingshem, ungdomsutrymmen i källaren. Hit kan man komma och träffa kompisar, spela spel eller diskutera.
För en liten slant får man köpa te/kakao med tilltugg.
Vi avslutar kvällen med en liten andakt.

Hjälpledarutbildning

Du som har gått skriftskolan är välkommen att delta i vår hjälpledarutbildning. Utbildningen, som inleds varje höst och räcker ca 8 mån, finns till för dig som vill vara hjälpledare i församlingen och/eller lära dig mera om den kristna tron. Hjälpledarutbildningen ger dig behörighet att vara hjälpledare på församlingens barn-, konfirmand- och familjeläger samt att arbeta som klubbledare under höst- och vårterminerna.

Info och start Torsdag 14 september kl. 15.30 i Karis församlingshem, i källaren.

Ungdomens Kyrkodagar

Ungdomens Kyrkodagar arrangeras av Kyrkans Central för det Svenska Arbetet (KCSA) varje år ett veckoslut i januari. Då samlas ca 200 ungdomar till ”ungdomsriksdag” och funderar på vart Kyrkan av idag är på väg och hur ungdomar vill agera i kyrkan och vad som borde ändras. Är du konfirmerad och under 30 år och intresserad kontakta ungdomsarbetaren senast 4.12.2017. Kolla in UK på http://www.kcsa.fi/uk

Nästa UK är 25-28.1.2018 på Lärkkulla

Vill du prata