Målen för skolbarnsverksamheten är att barnen skall hitta en plats i församlingen och uppleva att det är en plats där de kan vara sig själva. Församlingen vill stöda barnen att hitta och växa vidare i sin kristna tro.

Skolbesök

Församlingens medarbetare besöker skolorna på orten regelbundet under terminerna för att hålla morgonandakter.

Ungdomsarbetsledarna finns i skolorna under en rast i veckan som en extra vuxen.

Kyrkhjälpare

Vill du komma med som kyrkhjälpare i våra gudstjänster?
Uppgifterna kan vara att dela psalmböcker, tända ljus eller läsa en text.
Ta kontakt med ungdomsarbetsledarna, se längst ner.

Regelbunden verksamhet

Flickis

Fredagar kl.13-15 i Karis församlingshem.
En Flickis grupp för flickor i klass 5 och 6.
Vi samlas, gör och pratar flickgrejer ca 10 ggr under våren.
Första träffen är fredag 12 januari kl.13-15 i Karis församlingshem.
Därpå följande träff är 19 januari. Under dessa två träffar är det anmälning
till flickis och planering av vad vi gör under vårens träffar. Efter detta blir flickis en sluten grupp.

I grunden är Flickis gratis men om vi bakar eller gör mat tillsammans så kanske det uppbärs en liten summa de gångerna.
Frågor/anmälningar tilll Stina 044 333 5004

Vill du prata

ta kontakt med nån av ungdomsarbetsledarna