Församlingskören - Pojo

Församlingskören är en vuxenkör som har Pojo kyrka som sin hemkyrka. Kören är öppen för alla som tycker om att sjunga. Församlingskören övar måndagar kl 18.30-20.15, vanligtvis i församlingshemmet i Pojo.

Vi sjunger sånger i varierande stilar med tyngpunkt på kyrkoårets större helger. Ett aktuellt projekt som som spänner över en längre tid är den vackra Missa Brevis av Jacob de Haan.

Dirigent är kantor Håkan Lindroos, tel 050-3551527   Länk till församlingskörens sida.

Pensionärskören

Fredagar kl 13.30-14.45 i församlingshemmet i Pojo. Ledare är kantor Håkan Lindroos.

Katarina Singers - Karis

Katarina Singers är en damkör som startat hösten 2015 och som gärna välkomnar nya sångare.

Övning onsdagar kl.19.15-21 i Karis församlingshem.

Målsättningen är en mångsidig och intressant repertoar från alldeles enkelt till mera krävande klassiska verk. Tyngdpunkten i verksamheten ligger på medverkan i församlingens gudstjänstliv men också andra projekt kan bli aktuella.

Vårterminen 2018 inleds onsdag 10.1. Övningsdag lördag 13.1 kl.15-18.

Vårterminens specialprojekt blir Bob Chilcotts Nidaros Jazz Mass. Efter påsk deltar vi i Raseborgs kyrkosångskrets verksamhet med bl.a. körkantaten Psalm 42 av Felix Mendelssohn-Bartholdy.

Dirigent för kören är kantor Åsa Westerlund, som gärna svarar på frågor (050-3003671).

Koralkör för alla i Karis

Kom med och sjung! Några gånger per termin förgyller vi gudstjänsterna i Karis med körsång i form av olika projektkörer med varierande tidsomfång och svårighetsgrad. Beroende på din tid och din erfarenhet väljer du det som passar just dig.

Vårterminen 2018 inbjuder vi till:

Påskkör 1 april

Till påskdagens festhögmässa, söndagen den 1 april är alla intresserade körsångare välkomna till en blandad kör som bl.a. sjunger  Hallelujakören ur Händels Messias. Vi övar

lördag 24.3 kl.14-15.30 i Karis församlingshem

lördag 31.3 kl.10.30-12 i Karis kyrka

söndag, påskdagen 1.4 kl.11.15 inför festhögmässan i Karis kyrka kl.12.

För planeringens skull är det bra om du anmäler dig till kantor Åsa Westerlund, 050-3003671 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..