Församlingskören - Pojo

Församlingskören är en vuxenkör som har Pojo kyrka som sin hemkyrka. Kören är öppen för alla som tycker om att sjunga. Församlingskören övar måndagar kl 18.30-20.15, vanligtvis i församlingshemmet i Pojo.

Vi sjunger sånger i varierande stilar med tyngpunkt på kyrkoårets större helger. Ett aktuellt projekt som som spänner över en längre tid är den vackra Missa Brevis av Jacob de Haan.

Dirigent är kantor Håkan Lindroos, tel 050-3551527   Länk till församlingskörens sida.

Pensionärskören

Fredagar kl 13.30-14.45 i församlingshemmet i Pojo. Ledare är kantor Håkan Lindroos.

Katarina Singers - Karis

Katarina Singers är en damkör som startat hösten 2015 och som gärna välkomnar nya sångare.

Övning onsdagar kl.19-21 i Karis församlingshem.

Målsättningen är en mångsidig och intressant repertoar från alldeles enkelt till mera krävande klassiska verk. Tyngdpunkten i verksamheten ligger på medverkan i församlingens gudstjänstliv men också andra projekt kan bli aktuella.

Dirigent för kören är kantor Åsa Westerlund, som gärna svarar på frågor (050-3003671).

Koralkör i Karis

Kom med och sjung! Några gånger per termin förgyller vi gudstjänsterna i Karis med körsång i form av olika projektkörer med varierande tidsomfång och svårighetsgrad. Beroende på din tid och din erfarenhet väljer du det som passar just dig.

Kyndelsmässodagens högmässa, 3.2.2019 kl.10

Välkommen att sjunga med i koralkör i högmässan 3.2, övning i Karis kyrka kl.9, högmässa kl.10, kyrkkaffe ca kl.11. Anmäl dig till kantor Åsa (050-3003671, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.), så levererar hon noter. Det blir inte stort och märkvärdigt, men lite stämmor i alla fall.