Församlingskören - Pojo

Församlingskören är en vuxenkör som har Pojo kyrka som sin hemkyrka. Kören är öppen för alla som tycker om att sjunga. Församlingskören övar måndagar kl 18.30-20.15, vanligtvis i församlingshemmet i Pojo.

Vi sjunger sånger i varierande stilar med tyngpunkt på kyrkoårets större helger. Ett nytt projekt som som spänner över en längre tid är den vackra Missa Brevis av Jacob de Haan.

Dirigent är kantor Håkan Lindroos, tel 050-3551527   Länk till församlingskörens sida.

Pensionärskör - Pojo

Fredagar kl 13.30-14.45 i församlingshemmet i Pojo. Ledare är kantor Håkan Lindroos.

Katarina Singers - Karis

Katarina Singers är en damkör som startat hösten 2015 och som gärna välkomnar nya sångare.

Övning onsdagar kl.19.15-21 i Karis församlingshem.

Målsättningen är en mångsidig och intressant repertoar från alldeles enkelt till mera krävande klassiska verk. Tyngdpunkten i verksamheten ligger på medverkan i församlingens gudstjänstliv men också andra projekt kan bli aktuella.

Höstterminen 2017 inleds onsdag 30.8.

Dirigent är kantor Åsa Westerlund, som gärna svarar på frågor (050-3003671).

Pensionärskör - Karis

Torsdagar kl 15-16 i församlingshemmet i Karis. Ledare är kantor Håkan Lindroos.

Koralkör för alla i Karis

Kom med och sjung! Några gånger per termin förgyller vi gudstjänsterna i Karis med körsång i form av olika projektkörer med varierande tidsomfång och svårighetsgrad. Beroende på din tid och din erfarenhet väljer du det som passar just dig.

Koralkör höstterminen 2017

Koralkör för alla - söndag 22.10

Vi sjunger i högmässan som börjar kl.10. Vi övar i Karis kyrka kl.9. Anmäl ditt deltagande åt kantor Åsa Westerlund senast torsdag 19.10 kl.12, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050-3003671. Det gör det möjligt att planera vad vi sjunger.

Koralkör för alla - söndag 5.11

Vi sjunger i högmässan som börjar kl.10 och vi övar i kyrkan kl.9. Den dagens högmässa är en av fyra då reformationens märkesår och Martin Luther lyfts fram. Anmäl ditt deltagande åt kantor Åsa Westerlund senast torsdag 2.11 kl.12, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050-3003671.

Projektkör och orkester på första advent 3.12

Det kommer att bli ett par övningar på förhand. Tiderna meddelas inom september.