Musikretreat

ti 15.6 kl. 18.00 - 20.00
Bild på celloduon Anna-Maaria och Olli Varonen.
S:ta Katarina kyrka

Musikretreat, en stund då du kan komma till kyrkan för att stilla dig, andas och varva ner till tonerna av cellomusik.

Den levande musiken och de kända melodierna av andliga sånger får tala till vårt inre och väcka de tankar och känslor som just i den här stunden behöver komma till ytan.

Du kan sticka dig in till musikretreaten bara för en kort stund eller stanna längre. I den stora kyrkan finns mycket plats - du kan känna dig trygg när du kommer.

För musiken svarar celloduon Anna-Maaria & Olli Varonen. Paret har uppträtt som duo sedan år 2000. Förutom hundratals föreställningar i hemlandet har duon också uppträtt i Ungern, Estland, Sverige, Spanien och Senegal. Paret har gett ut 4 cd-skivor och har också medverkat på en skiva med gospellegenden Jaakko Löyty. Duon har hörts i både Finlands och Sveriges radio samt bl.a. i den ungerska kulturkanalen Kanizas TV-sändningar.

Fritt inträde, programblad á 10 € till förmån för Gemensamt Ansvar-insamlingen.

Karis-Pojo svenska församling, Raaseporin suomalainen seurakunta