I begynnelsen

fr 2.10 kl. 17.00 - lö 3.10 kl. 17.00
Höstlandskap i dimma

"I begynnelsen" - så börjar allt, så börjar bibelboken. Vi läser upptakten till bibelns och tillvarons symfoni. Läser. Och låter oss läsas. Lyssnar, följer textens rörelser, utforskar, gestaltar. Kropp, själ, ande: vad allt gömmer sig under ytan, väller fram mellan mellanrummen, mellan orden, som kanske kastar ljus (och mörker) på det vi är, på det världen är. Välkommen på en begynnelsens resa.

Välkommen på Bibliodrama utgående från skapelseberättelsen i första Moseboken. Bibliodrama är ett inspirerande och rikt sätt att närma sig bibelns texter. Vi läser och förstår texten med hjälp av olika kreativa metoder som hjälper oss att dyka in i den rika värld som gömmer sig i orden. Vi gör det tillsammans och som de individer vi är, med de förutsättningar och begränsningar vi har.
Fredag 2 okt kl 17-20 och lördag 3 okt kl 10-17 i församlingshemmet i Karis, Centralgatan 23.
Info och anmälning: Claus Terlinden, tel 044 292 4997, claus.terlinden@evl.fi

Karis-Pojo svenska församling